Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 2002 Open Huis J. van der Sluis Dirkshorn

Ter gelegenheid van de afronding van de verbouwing en uitbreiding van haar bedrijfspand op het industrieterrein De Banne te Dirkshorn, houdt J. van der Sluis Dirkshorn BV donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 september Open Huis. Naast een ruime, goed geoutilleerde werkplaats, beschikt het bedrijf nu ook over een modern magazijn, een bedrijfswinkel en ruime kantoorfaciliteiten.

J. van der Sluis Dirkshorn BV is dealer van o.a. John Deere-tractoren, veldspuiten, tuin- en parkmachines, het complete Kuhn-werktuigenprogramma voor de landbouw, tuinbouw- en veeteeltsector, Faber beregeningsinstallaties, Votex klepelmaaiers en Linde intern transportmateriaal. Nieuw in het verkoopprogramma zijn de Bulli elektrische pallettrucks en stapelaars.

De openingstijden van de open dagen zijn donderdag 12 en vrijdag 13 september van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag 14 september van 10.00 tot 16 uur. Adres: Industrieterrein De Banne, C. de Vriesweg 3, 1746 CL Dirkshorn. (Bronnen: CNB & J. van der Sluis)

Meer informatie?

J. van der Sluis Dirkshorn BV
C. de Vriesweg 3
1746 CL Dirkshorn
T: 0224-551387
F: 0224-552068
www.jvandersluis.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl