Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 16 September 2002 SVH examen georganiseerd door ROC

Het ROC Kop van Noord Holland organiseert op dinsdagavond 5 november 2002 om 18.30 uur in samenwerking met de Stichting Vakopleiding Horeca het examen Sociale HygiŽne. De overheid heeft bepaald dat ondernemers en andere leidinggevenden van bedrijven waar alcoholische dranken worden verkocht in het bezit moeten zijn van de SVH verklaring Sociale HygiŽne. Bovendien moet gedurende de openingsuren van deze bedrijven tenminste ťťn persoon aanwezig moet zijn die in het bezit is van deze verklaring. Dit geldt dus ook voor medewerkers in bedrijfskantines, horecagelegenheden maar ook in sportkantines.

In het verleden moesten deelnemers aan dit examen altijd naar Utrecht, Leiden of nog verder. Dit jaar kunt u ook in Den Helder (her)examen doen. Het examen wordt gehouden in het gebouw van de sector Economie aan de Drs. F. Bijlweg 21 te Den Helder. De kosten van examen bedragen Ä 125,- per persoon. Aanmelding dient plaats te vinden vůůr 1 oktober 2002.

U kunt zich ook nog inschrijven voor de cursus Sociale HygiŽne in Den Helder, deze start op 24 september en omvat vijf dinsdagavonden van 18.30 Ė 21.45 uur. U kunt een aanmeldingsformulier opvragen via 0223-611200 of kijk op de website: www.rockopnh.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl