Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 5 October 2001 19 oktober 2001: EKO-bloembollenplantdag in Noord- en Zuid-Holland

Op 19 oktober a.s. organiseren de provincies Noord- en Zuid-Holland een EK-bloembollenplantdag. In Amsterdam en Dordrecht zullen basisscholieren, samen met bestuurders van de provincie en gemeenten biologisch geteelde bollen planten. In Amsterdam is dat op de locatie ‘De Drie Hoven’ in Amsterdam West, in Dordrecht op de plantlocatie aan de Talmaweg.

Beide provincies stimuleren al geruime tijd de biologische landbouw. Via de EKO-bloembollenplantdag willen zij de consument laten kennismaken met biologische bloembollen, en daarmee met het bestaan van biologische sierteeltproducten.

De provincie Noord-Holland nam in 2000 het initiatief voor een plantdag ter promotie van biologisch geteelde bloembollen en hoop dat steeds meer provincies en gemeenten zullen volgen. (Bron: Prov. NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl