Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 04 November 2002 LiveWIRE Young Business Award

Op 18 november vindt bij Artis in Amsterdam de regionale voorronde voor de LiveWIRE Young Business Award plaats. Dit is een prijs voor jonge innovatieve ondernemers. De volgende vier Noord-Hollandse ondernemers zijn genomineerd:

De deelnemer met het beste ondernemersplan wint €1.000 Euro en een plaats in de landelijke finale. De hoofdprijs in de landelijke finale bedraagt €10.000 en er is een publieksprijs van gratis commercials op Radio 538 ter waarde van €10.000,-. Een deskundige jury beoordeelt de ondernemersplannen van de deelnemers op haalbaarheid en mate van vernieuwing. Daarnaast geven de kandidaten een presentatie waarin hun ondernemersvaardigheden worden beoordeeld.

LiveWIRE

LiveWIRE is een internationaal Shell project dat ondernemerschap stimuleert onder jongeren tussen de 18 en 30 jaar. Door het organiseren van de Young Business Award wil LiveWIRE waardering uitspreken voor en aandacht vestigen op jonge, innovatieve ondernemers. Innovatief ondernemerschap van jonge mensen zorgt voor nieuwe producten en diensten en is een impuls voor de Nederlandse economie.

LiveWIRE is een jaarlijks terugkerend programma. De organisatie van het project is dit jaar in handen van Syntens, Innovatienetwerk voor ondernemers. LiveWIRE biedt naast de hoofdprijs t.w.v. €10.000 voorlichting, advies en persoonlijke begeleiding aan jonge ondernemers. Deelnemers ontvangen gedurende een jaar persoonlijke coaching van een Syntens adviseur. Deze adviseur helpt de kandidaat bij de ontwikkeling van het bedrijf.

Winnaar 2001

De winnaar van vorig jaar, Olaf Lawerman van Info Pinnacle, is hard op weg om een geslaagd zakenman te worden. Zijn bedrijf won vorig jaar zowel de hoofdprijs als de publieksprijs. Inmiddels mag Info Pinnacle vele topbedrijven tot haar klanten rekenen. Onder de naam Yourfuture.tv levert het bedrijf informatiezuilen voor Universiteiten en Hogescholen waarmee studenten zich op de arbeidsmarkt kunnen concentreren. Jonge ondernemers die volgend jaar willen meedoen kunnen contact opnemen met Syntens, tel. 020-6231000, amsterdam@syntens.nl. Geïnteresseerden kunnen ook kijken op www.livewire.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl