Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 20 November 2002 Kamer van koophandel beleeft drukste dag ooit

Zaterdag 2 november organiseerde de kamers van koophandel in heel Nederland de Startersdag 2002, gericht op startende ondernemers.

In totaal bezochten ruim 15.000 startende ondernemers de 24 verschillende startersdag-lokaties. De kamers van koophandel haden op zo'n 8.000 bezoekers gerekend. Het werden er dus twee keer zo veel.

Compleet aanbod

In heel het land konden geÔnteresseerden zich informeren over het starten van een onderneming. Er was grote belangstelling voor de workshops, waar thema's aan bod kwamen als freelance werken, belastingen, financiŽn en franchising.

Daarnaast was er een informatiemarkt waar de bezoekers informatie konden krijgen van banken, belastingdienst, notarissen, juristen en vele organisaties die zich richten op (startende) ondernemers. Wie gerichte vragen wilde voorleggen aan een specialist, kon een voorlichtingsgesprek met een deskundige voeren.

Bijna 40 % van de starters in 2003

Volgens de prognoses zullen in 2003 ongeveer 40.000 ondernemers in Nederland van start gaan. Dat aantal is beduidend lager dan in de jaren daarvoor. In het topjaar 2000 waren er nog 63.700 startende ondernemers. Met ruim 15.000 bezoekers heeft de kamer van koophandel dus bijna 40 % van het aantal nieuwe ondernemers in 2003 over de vloer gehad.

Contact in een vroeg stadium

De kamers van koophandel organiseerden deze Startersdag om in een zo vroeg mogelijk stadium in contact te komen met nieuwe ondernemers. Het starten van een bedrijf vergt een goede voorbereiding en de kamer van koophandel kan daarin een rol vervullen. (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl