Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Oktober 2003 Staatssecretaris van Gennip geeft startsein voor campagne internationaal ondernemen

Op 23 oktober a.s. geeft staatssecretaris Karien van Gennip het startsein voor de campagne Internationaal Ondernemen. De campagne is bedoeld om Nederlandse ondernemers, en met name het midden- en kleinbedrijf, aan te sporen (meer) internationaal actief te worden. Uitgangspunt is: goed voorbeeld doet goed volgen. De campagne wil ondernemers wijzen op het instrumentarium dat ten behoeve van internationaal ondernemen beschikbaar is.

Tijdens de bijeenkomst zal de staatssecretaris de uitingsvormen van de campagne uit de doeken doen. Ook zal zij ingaan op de handelsmissies die de komende tijd onder haar leiding zullen plaatsvinden naar Duitsland, Hongarije en SloveniŽ en naar de Baltische Staten. Voor die missies is grote belangstelling bij Nederlandse ondernemers. Ook de missies in de eerste helft van 2004 zullen vrijwel uitsluitend gericht zijn op de kandidaat lidstaten van de EU. Immers: maar liefst 80% van de Nederlandse export en de helft van de Nederlandse investeringen gaan naar de 25 landen die vanaf 1 mei 2004 de Europese Unie vormen. De uitbreiding van de Unie biedt unieke kansen voor Nederlandse ondernemers.

Ook zal op de bijeenkomst een forumdiscussie plaatsvinden tussen de staatssecretaris, de voorzitter van MKB-Nederland, dhr. Loek Hermans, en de voorzitter van de Vereniging van Kamers van Koophandel, dhr. Bram Hulshof. Voor de bijeenkomst zijn talrijke vertegenwoordigers uitgenodigd van handelsbevorderende organisaties en bedrijven. Verder zijn er informatiestands over de verschillende missies en is er informatie over het bovengenoemde instrumentarium.

De bijeenkomst vindt plaats in de Van Nelle Ontwerpfabriek, Van Nelleweg 1, 3044 BC in Rotterdam en begint om 16 uur. (bron: Min. EZ)

Ondernemers in de regio Kop van Noord-Holland

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl