Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Oktober 2003 VNO-NCW symposium 3 November - Doing business in a changing EU

VNO-NCW houdt dit jaar, in plaats van haar jaarcongres, een symposium onder de titel "Doing business in a changing European Union".

3 november a.s. vanaf 12.00 uur in Event Centre Aalsmeer

2004 is voor Europa een belangrijk jaar: de uitbreiding, verkiezingen voor het Europees Parlement en het Nederlands EU-voorzitterschap van 1 juli tot 31 december. De Europese Unie wordt voor ondernemers van nog groter belang. Onder meer zijn de volgende zaken daarop van invloed:

Tijdens het symposium zullen de inleiders, de heren Brinkhorst, Bolkestein en Wijers, onder meer ingaan op bovenvermelde ontwikkelingen en vragen als:

Aan minister Brinkhorst wordt de gezamenlijke agenda voor het EU-voorzitterschap van Ierland en Nederland in 2004 door de voorzitters van de nationale werkgeversorganisaties IBEC en VNO-NCW aangeboden.

De agenda bevat de volgende kernpunten: versterking van onderzoek en innovatie, meer flexibiliteit van de arbeidsmarkt, modernisering van het industriebeleid, ondernemerschap en deregulering, en handelspolitiek. De minister zal daarop een reactie geven. Na de pauze volgt een paneldiscussie met de heren Cerfontaine, NicolaÔ, Pratt en Ruding.

Daar veel buitenlandse gasten, onder andere van de Stichting Maatschappij en Onderneming waarmee bij de organisatie van dit symposium is samengewerkt, aanwezig zullen zijn, is deze keer Engels de voertaal.

U kunt u dit jaar aanmelden via onze website www.vno-ncw.nl. (Bron: VNO-NCW)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl