Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Januari 2004 Bedrijfsleven en overheid in actie voor veilig ondernemen

In 2008 moet de criminaliteit tegen het bedrijfsleven met een vijfde zijn gedaald. Om dit te bereiken is als belangrijke stap op 20 januari jl. het Actieplan Veilig Ondernemen gepresenteerd. De ministers van Justitie, Binnenlandse Zaken, de staatssecretaris van Economische Zaken en de voorzitters van VNO-NCW, het Verbond van Verzekeraars en MKB-Nederland zetten hieronder hun handtekening.

Tien projecten zullen ze de komende jaren uitvoeren, gericht op het bestrijden van criminaliteit tegen het bedrijfsleven. Samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven staat daarbij voorop. Zo zal Justitie zich inzetten voor het verbeteren van de aangifteprocedures, komt er een programma om winkelcriminaliteit verder aan te pakken, is er een speciaal project voor de juweliersbranche en ook één voor bedrijventerreinen.

MKB-Nederland zal zich speciaal bezighouden met de aanpak van zogenoemde freeriders: ondernemers die wel profiteren van gemeenschappelijke preventieve maatregelen, maar daar niet direct of indirect aan mee willen betalen. Op bedrijventerreinen en in winkelcentra die het Keurmerk Veilig Ondernemen hebben, mogen deze in 2008 niet meer voorkomen.

Voor meer informatie : MKB-Nederland, de heer Jan Lam, tel. 015-2191212 (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl