Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 09 Februari 2004 Bijeenkomsten Agrifirm trekken veel volk

De eerste Agrifirmbijeenkomst voor akkerbouwers, vorige week in Nieuw Vennep, is druk bezocht. Zo'n 90 akkerbouwers gebruikten de informatieavond voor het verlengen van hun spuitlicentie.

Nico Kikkert, verkoopleider regio West bij Agrifirm, is erg te spreken over de opkomst van de eerste akkerbouwbijeenkomst dit jaar. "Het afgelopen seizoen is redelijk geweest. De stemming onder de telers is beter", verklaart hij de grote belangstelling.

Dat de akkerbouwers de bijeenkomst konden laten bijtekenen op hun lijstje van informatiebijeenkomsten voor het verlengen van hun spuitlicentie, speelde zeker een rol, denkt Kikkert.

Henkjan Lutgert van Cebeco Agrochemie vertelde over de laatste stand van zaken in het toelatingsbeleid van middelen. Aaldrink Venhuizen van Agrifirm gaf informatie over het gebruik van mest- en hulpstoffen.

Bijeenkomsten in de Regio

Agrifirm houdt in de komende weken nog meer akkerbouwbijeenkomsten in West-Nederland met hetzelfde programma. De plaatsen en data zijn:

(Bron: WLTO)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl