Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Maart 2004 Handelsmissie naar Portugal

De EVD organiseert, samen met MKB-Nederland en ABN AMRO van 24 tot en met 26†oktober een multisectorale handelsreis speciaal voor mkb-bedrijven naar Portugal. Ook nu weer wordt het instrument 'matchmaking' toegepast: het op maat selecteren van potentiŽle zakenpartners.

De handelsbalans tussen Nederland en Portugal is al jaren positief, zo blijkt uit gegevens van de EVD. In 2002 bedroeg de Nederlandse uitvoer naar het meditterrane land 1.783 miljoen euro. Nederland†neemt daarmee de zesde plaats in van importeurs voor Portugal, na het buurland Spanje en de grote vier Duitsland, Frankrijk, ItaliŽ en het Verenigd Koninkrijk. Interessante sectoren zijn aanleg en uitbreiding van luchthavens, toerisme en recreatie, bouw en inrichting van ziekenhuizen en infrastructuur en milieu.

De kosten voor deelname zijn Ä 500,-, inclusief matchmaking en lokale ondersteuning, maar zonder reis- en verblijf- of overige kosten (bijvoorbeeld huurauto of tolk). Het inschrijfformulier en de voorwaarden voor deelname zijn opgenomen in de bijlage.†Meer informatie over zaken doen met Portugal is na te lezen op de site van de evd.

Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst en sluit 30 april.

Voor meer informatie : Mevrouw I. Olivier, tel. 015-2191212 (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl