Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 01 April 2004 3 en 4 juni 2004 Businessforum Futurallia in het Franse Poitiers

Begin juni wordt in het Franse Poitiers het internationale businessforum Futurallia gehouden. Zo'n 1200 vertegenwoordigers van 700 bedrijven uit ruim dertig landen ontmoeten elkaar om te onderzoeken of ze handelspartners kunnen worden.

Nederland is voor het eerst van de partij op het 'grootste matchmakingevenement ter wereld' dat nu toe is aan zijn vijftiende editie. De Kamer van Koophandel Zuid-Limburg in Maastricht coĒrdineert de Nederlandse deelname.

Tijdens de vorige editie in het Canadese Quebec werden 8000 gesprekken gehouden. Het ging daarbij om bedrijven die elkaar eerder hadden uitgezocht op basis van gegevens in catalogi. "Het gaat om maximaal twaalf gesprekken in twee dagen tijd. Het zijn zeer gerichte afspraken," zegt Bernard Piette van de KvK. "Aan de hand van de catalogusgegevens kun je al een goede inschatting maken of een bedrijf interessant zou kunnen zijn als handelspartner. Het is een prima instrument om je export uit te breiden."

Futurallia heeft deelnemende landen in AziŽ, Amerika, VS, Canada, het Midden-Oosten en Europa. De bijeenkomst richt zich op de business-to-business en is interessant voor praktisch alle branches: metaalindustrie, biotechnologie, elektronica, foodprocessing, kunststofbewerking, informatie- en communicatietechnologie, bouw, grafische sector, gezondheid.

De KvK in Maastricht is benaderd om de werving in Nederland op zich te nemen. De deelnemers aan Futurallia checken in de loop van woensdag 2 juni, de gesprekken vinden plaats op donderdag 3 en vridjag 4 juni. Deelnemende bedrijven betalen 925 euro per persoon, inclusief drie overnachtingen, maaltijden en tolkdiensten. Bij voldoende deelname wordt een gezamenlijke reis naar Poitiers met de Thalys of TGV georganiseerd.

Inlichtingen en aanmeldingen bij Bernard Piette, 043-3506613 of bpiette@maastricht.kvk.nl. (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl