Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 06 April 2004 Informatieavond Collectieve Bedrijfsbeveiliging Niedorp

Oproep aan alle bedrijven en Ondernemers in Niedorp

Zoals u weet hebben wij een collectieve bedrijfsbeveiliging die wordt gefinancierd door bedrijven die meedoen. Dit betekent dat er elke avond en nacht een surveillance auto in onze gemeente rond rijd. Deze surveillant staat in nauw contact met de politie. Hij of zij noteert alle gegevens die maar enigszins van belang zijn binnen onze gemeente, bovendien zijn zij binnen een heel korte periode ter plaatse als er iets gebeurd wat verdacht is of als er alarm wordt geslagen.

De deelnemers kunnen de hele avond en nacht deze surveillance oproepen als zij een probleem hebben. Het is gebleken dat er nog te weinig bedrijven en of ondernemers van deze dienst gebruik maken.

Vandaar dat wij als Bedrijven Groep op woensdag 14 april a.s. een avond besteden om uitleg te geven hoe het systeem werkt. Wij raden alle ondernemers en bedrijven in Niedorp deze avond alvast in hun agenda te noteren. Er volgt nog een persoonlijke uitnodiging. (Bron: Bedrijven Groep Niedorp - http://www.ondernemendniedorp.nl/)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl