Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 08 Juli 2004 Fusie GLTO, NLTO en WLTO op koers

De ambitie blijft dat de nieuwe organisatie LTO Noord per 1 januari 2005 de belangen behartigt van de agrarische ondernemers in de negen provincies boven de grote rivieren.

Dat is de uitkomst van het overleg van de besturen en de voorzitters van de drie fusie-organisaties. Afgelopen week ontstond er een onzekere situatie rondom de fusie. Het bestuur van NLTO vond het financieel meerjarenperspectief in het voorgelegde fusieplan onvoldoende. Op basis daarvan is door de fusiepartners besloten tot aanvulling en bijstelling van het fusieplan. Gisteren is door de besturen aangegeven dat de voorgestelde wijzigingen een goede basis vormen om tot een definitief fusieplan te komen. De komende maanden vindt nadere uitwerking en detaillering plaats ten aanzien van de meerjarenbegroting en de financiŽle voordelen van de fusie.

De definitieve besluitvorming zal plaatsvinden in de ledenraden van 15 november 2004. Dit moment is twee maanden opgeschoven om het besluitvormingsproces in besturen en ledenraden zorgvuldig voor te bereiden en de ondernemingsraden voldoende gelegenheid te bieden voor advisering rondom het fusieplan en de inrichting van de nieuwe LTO Noord-organisatie. Het oprichten van LTO Noord per 1 januari 2005 blijft daarmee overeind staan. (Bron: WLTO)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl