Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Juli 2004 Agrinova 2005 in Alkmaar

Op vrijdagmiddag 21 januari zal de 7e editie van Agrinova in het schoolgebouw van het Clusius College in Alkmaar worden gehouden. Agrinova is de kennis- en innovatiemarkt die jaarlijks onder verantwoordelijkheid van het AKC wordt georganiseerd.

De formule van de middag blijft ongewijzigd. De Boodschap, De Markt en de Keuken zullen weer in het teken staan van concrete innovaties in de agrarische sector. Agrinova trekt jaarlijks ruim 400 belangstellenden en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de ontmoetingsplaats voor innovatief agrarisch Noord-Holland.

De Boodschap is de korte plenaire bijeenkomst aan het begin van Agrinova waarna de bezoekers ruim 35 stands kunnen bezoeken op de Markt. Vervolgens kunnen de bezoekers kiezen uit 15 workshops over innovaties. Agrinova is een initiatief van het AKC.

Na de zomer zal het definitieve programma bekend worden gemaakt. (Bron: AKC-NH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl