Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 Augustus 2004 De Graaf Keukens trotse bezitter van uniek kwaliteitslabel

Ervaringen klanten als objectieve bron voor betrouwbaar keurmerk U wilt ervan verzekerd zijn dat uw nieuwe keuken - echt letterlijk - zonder mankeren wordt geïnstalleerd? En dat u als klant koning bent, vanaf het moment dat u de winkeldeur opent tot het moment dat uw keuken volop is ingewijd? Het Consumenten Label van de Vereniging Comfortabel Wonen is u daarbij behulpzaam. De Graaf Keukens, Molenvaart 103 te Anna Paulowna is sinds kort één van de trotse bezitters van dit kwaliteitslabel.

Uniek keurmerk

Wie kent ze niet, de horrorverhalen die op verjaardagen soms de ronde doen over de aankoop en het installeren van een nieuwe keuken. Te late en incomplete aflevering, slordige installaties en niet nagekomen service vallen het meest te beluisteren. Een mens zou haast geen nieuwe keuken meer durven aan te schaffen. Jammer, want aan een goed ingedeelde, mooie keuken valt dagelijks veel plezier te beleven. Dat was voor de Vereniging Comfortabel Wonen reden om het CW Consumenten Label in het leven te roepen.

Een betrouwbaar keurmerk waarop u blindelings kunt vertrouwen. Want een keuken kopen is vaak een behoorlijke investering die niet zo maar één, twee, drie valt terug te draaien.

Klanten beoordelen

Het CW Consumenten Label is een uniek keurmerk. De vereniging beoordeelt namelijk niet zélf of de betreffende detaillist aan de normen voldoet, maar laat daarvoor de klanten aan het woord. Een speciaal daarvoor opgerichte stichting treedt op als certificerend instituut. Op die manier is de objectiviteit van het label gegarandeerd. De vraagstelling aan de klanten is heel breed. Hoe zijn uw ervaringen met de verkopers? Was de offerte duidelijk en volledig? Is er op tijd geleverd? Was de keuken compleet, onbeschadigd en volgens de bestelde specificaties? Hoe is de installatie verlopen? Hoe zijn eventuele garanties nagekomen? En, zeker niet in de laatste plaats, hoe bent u als klant behandeld. En dat is nog maar een greep uit de vragen die worden voorgelegd. Of men zelf weer bij die winkel zou kopen, of men de winkel bij anderen zou aanbevelen en welk rapportcijfer men de keukenzaak geeft vormen het slot van de lange vragenlijst.

Jaarlijks onderzoek

Om het CW Consumenten Label te 'verdienen' moet maar liefst negentig procent van alle ondervraagde klanten een hoge score geven. Is dat niet het geval, dan wordt het label niet verstrekt en wordt de betreffende keukenzaak geadviseerd om eerst op één of meer onderdelen orde op zaken te stellen. Daarna kan een nieuwe screening plaatsvinden. Het hele proces wordt begeleid door een registeraccountant. Deze geeft ook bij elk toegekend label een accountantsverklaring af. Eens gegeven, blijft gegeven gaat in het geval van het CW Consumenten Label niet op. De gecertificeerde keukenzaken worden ieder jaar opnieuw door nieuwe klanten beoordeeld. Het leveren van constante kwaliteit is dus pure noodzaak.

Herkenbare betrouwbaarheid

Voor u als consument is daarmee een uitstekend hulpmiddel in het leven geroepen om betrouwbare keukenzaken te kunnen herkennen. Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan. Een keuken is geen auto die je kant en klaar koopt, maar een in onderling overleg uit veel componenten samengesteld product. Alle producten moeten op elkaar zijn afgestemd en alle betrokken leveranciers op elkaar ingespeeld. Het vraagt dus heel wat vakwerk om uit- eindelijk precies datgene bij u thuis te krijgen wat u voor ogen stond. Een keukenzaak die het Comfortabel Wonen Consumenten Label mag voeren, heeft bewezen dat vakwerk onder de knie te hebben en zijn klanten naar volle tevredenheid van dienst te zijn.

Meer informatie

Meer informatie over het CW Consumenten Label en een recente lijst van keukenzaken die dit label mogen voeren, vindt u onder meer op www.consumentenlabel.nl

Openingstijden De Graaf Keukens

Dinsdag tot en met Vrijdag
van 09.30 - 17.30 uur

Zaterdag
van 09.30 - 16.00 uur

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl