Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 24 November 2004 Valse brief Kamer van Koophandel

Wanneer u een brief van de kamer van koophandel ontvangt over "Real-Time producten" van het handelsregister, reageer hier dan niet op. Deze brief is niet van de kamer van koophandel afkomstig!

Er wordt in de brief gevraagd naar kopieŽn van uw legitimatie- of verblijfsvergunning, aanslag inkomstenbelasting, en de bank- of girorekeningnummers van uw onderneming.

De brief is verstuurd door iemand die de naam van de kamer van koophandel misbruikt. Het genoemde postbusnummer is niet van de kamer van koophandel. U stuurt uw vertrouwelijke gegevens dus naar een onbekende.

Als u de valse brief ontvangt, vragen wij u om alle bijlagen en de enveloppe op te sturen naar:

Vereniging Kamers van Koophandel
T.n.v. secretariaat B&M
Antwoordnummer 2415
3340 WB WOERDEN (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl