Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 13 Januari 2005 Deponeren jaarrekening nog tot 1 februari

Een B.V. moet elk jaar een jaarrekening inleveren bij de kamer van koophandel. Dit geldt ook voor sommige andere rechtspersonen, zoals N.V. s en bepaalde buitenlandse rechtspersonen. De jaarrekening van het boekjaar 1 januari 2003 tot 31 december 2003 moet uiterlijk 1 februari 2005 in het bezit zijn van de kamer van koophandel.

Wanneer ondernemers te laat zijn, of helemaal niet deponeren, dan lopen zij risico s. Het niet deponeren van de jaarrekening is een economisch delict, waarvoor de rechter een boete kan opleggen. Als er geen jaarrekening is ingeleverd, of wanneer dit te laat is gedaan, en de B.V. gaat failliet, dan worden de bestuurders persoonlijk aansprakelijk gesteld voor alle schulden van de B.V.

De kamer van koophandel kan geen uitstel of ontheffing verlenen. Als u niet zeker bent van de gegevens die u moet deponeren, dan kan uw accountant aangeven wat er in uw geval vereist is.

Meer informatie: www.kvk.nl/jaarstukken (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl