Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 26 Januari 2005 Website informeert werkgevers over leeftijdsbewust personeelsbeleid

Goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers bepalen voor een groot deel het succes van uw onderneming. Maar hoe haalt u als ondernemer nou het beste uit uw mensen? En hoe voorkomt u dat u waardevolle werknemers kwijtraakt door ziekte of verloop? Als gevolg van de vergrijzing en ontgroening van de Nederlandse beroepsbevolking krijgt elke ondernemer vroeg of laat te maken met een verouderend personeelsbestand. Gevolg hiervan is dat goed opgeleid personeel steeds schaarser wordt.

Al binnenkort zullen de eersten van de enorme generatie babyboomers uit het arbeidsproces treden. Als gevolg van deze ontgroening zullen de gaten die in het personeelsbestand vallen moeilijk te vullen blijken met goed opgeleide jonge werknemers. De continuÔteit van uw bedrijf komt daardoor in gevaar. Het is dus essentieel om zoveel mogelijk goede medewerkers voor uw bedrijf te behouden.

Op de website †www.ouderen.inhetmkb.nl leest u wat u kunt doen om uw medewerkers breed inzetbaar te houden en hoe u kunt voorkomen dat uw medewerkers uitvallen als gevolg van ziekte. De site geeft u bovendien inzicht in de meerwaarde die oudere werknemers voor uw bedrijf kunnen hebben en de manier waarop u deze meerwaarde optimaal kunt benutten ten bate van uw bedrijfsvoering.

Voor meer informatie : www.ouderen.inhetmkb.nl (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl