Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 Januari 2005 Ongekend grote belangstelling voor materialenveiling Peter Clemens

De materialenveiling die afgelopen vrijdag in opdracht van de fa. Peter Clemens in Schagerbrug werd gehouden mag een groot succes genoemd worden. De veiling trok zo’n 500 belangstellenden en die bleken grote interesse te hebben voor de 130 kavels die geveild werden.

De meeste belangstelling ging uit naar de lelieverwerkingslijn en de Compas-tulpenverwerkingslijn die na lang bieden voor hoge prijzen van eigenaar verwisselden. Ook alle tractoren en de heftrucks hadden niet bepaald over belangstelling te klagen, terwijl de kuubkisten met gemiddeld ruim 70 euro per stuk eveneens voor goed geld van de hand gingen.

Al met al voor de opdrachtgever een veiling waarop met volle tevredenheid kan worden teruggezien en tevens een veiling waarop de kopers in het bezit konden komen van uitstekend materiaal en machines.

De volgende CNB-materialenveiling vindt aanstaande vrijdag plaats op het bedrijf van de fa. Weijers te Breezand, terwijl het vanaf vandaag mogelijk is aan te voeren voor de eerste speciale inbrengveiling van dit seizoen in de CNB-gebouwen te Lisse. Die veiling vindt plaats op vrijdag 4 februari aanstaande. Tot en met vrijdag aanstaande kan men dagelijks van 08.00 tot 17.00 uur terecht voor de inbreng van goed bruikbare materialen en machines die voornamelijk gebruikt worden voor de teelt, verwerking, opslag en bewaring van bloembollen, bolbloemen en andere land- en tuinbouwproducten. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl