Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 Januari 2005 Vergunningen en Ontheffingen klaar terwijl u wacht (Den Helder)

Sinds eind vorig jaar is het mogelijk bij de afdeling Publiekszaken in het stadhuis van de gemeente Den Helder aan de Drs. F. Bijlweg 20 vergunningen en ontheffingen direct aan het loket te regelen. Het gaat daarbij om aanvragen die grotendeels standaard zijn en waarvoor nauwelijks een inhoudelijke toets nodig is, zoals:

De direct-klaar service kunnen wij u helaas nog niet voor alle vergunningen bieden. Veel aanvragen moeten namelijk nog getoetst worden door politie, brandweer of andere instanties (zoals bouwaanvragen, grote evenementen en drank- en horecavergunningen). In die gevallen sturen wij de aanvraag door naar de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving.

Het loket Vergunningen/huursubsidie (loket 7 in de Plaza) is geopend op maandag, dinsdag en vrijdag van 8.00 uur tot en met 14.00 uur, op woensdag van 8.00 uur tot en met 15.30 uur en op donderdag van 8.00 tot en met 16.00 uur. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl