Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 01 Februari 2005 MKB-Noordwest Holland helpt bij terugvordering teveel betaalde kosten voor PINnen

Interpay heeft naar het oordeel van de Nederlandse Mededingingsautoriteit ondernemers jarenlang te hoge tarieven berekend voor het PINnen. Hiervoor hebben Interpay en de aandeelhoudende banken een fikse boete van 47 miljoen euro opgelegd gekregen.

Momenteel wordt door MKB-Nederland bekeken hoe ondernemers het teveel betaalde kunnen terugvorderen. Voor daar duidelijkheid over is is het van belang dat ondernemers reeds nu hun rechten veilig stellen en dat kunnen zij doen door middel van een stuitingsbrief aan Interpay Nederland en Beanet Interpay.

MKB-Noordwest Holland†ondersteunt haar leden en de aangesloten organisaties†bij de terugvordering. De ondernemers moeten in ieder geval voor 15 februari†2005 in actie†komen.

Nadere informatie kan worden verkregen bij het secretariaat van MKB-Noordwest Holland.†

Voor meer informatie : Secretariaat MKB-Noordwest Holland /Harald van Perlstein, tel. 020-4486720, e-mail: perlstein@mkb.nl (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl