Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 23 Maart 2005 Taxi Schoorl genomineerd voor "Kroon op het werk" prijs

Taxi Centrale Schoorl b.v. is samen met nog 3 bedrijven genomineerd voor de Kroon op het Werk prijs 2005. De andere genomineerde bedrijven zijn;

Alle vier bedrijven zijn genomineerd omdat zij opvallen door de wijze waarop zij binnen hun organisatie structureel aandacht besteden aan arbeidsomstandigheden en gezondheid, aan het aannemen en duurzaam in dienst houden van medewerkers met een arbeidshandicap en daarnaast bijzondere initiatieven ontwikkelen voor deze specifieke groep werknemers.

De Kroon op het Werk stimuleert werkgevers om op een andere manier om te gaan met ziekte, arbeidsongeschiktheid en werknemers met een arbeidshandicap. De prijs is een initiatief van de Commissie het Werkend Perspectief en wordt op 20 april a.s. uitgereikt door Henk van Hoof, staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Deze prijs wordt dit jaar voor de negende keer uitgereikt.

Jury

De jury voor de Kroon op het Werk prijs staat onder voorzitterschap van staatssecretaris Van Hoof van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en bestaat verder uit: de heer J.W. van den Braak (directeur sociale zaken VNO/NCW), de heer R. de Groot (voorzitter Raad van Bestuur CWI), de heer H. Mors (oud financieel directeur Triversum), de heer A. Raaijmakers (hoofd P&O, Otto BV, winnaar), de heer D. Veldhorst (hoofd bedrijfsgezondheidsdienst Akzo Nobel), de heer L. de Waal (voorzitter FNV), de heer H. van der Waart (Regiopolitie Utrecht, district Marco Polo, winnaar), de heer A. van der Zeijden (oud bestuurslid CG-raad).

In de periode tot 20 april zal de jury de vier genomineerde organisaties bezoeken. Tijdens het laatste juryoverleg op 20 april bepaalt de jury wie de prijs Kroon op het Werk 2005 in ontvangst mag nemen. Ook wordt op deze dag bekend gemaakt in welke branches er brancheprijzen uitgereikt gaan worden.

De prijs werd eerder gewonnen door IBM Nederland (1996), Siers Groep - Oldenzaal (1997), Politiedistrict Marco Polo - Utrecht (1998), Ewals Cargo Care Transport - Venlo (1999), ROC Deltion College - Zwolle (2000), Triversum (2001), Moonen Schilders (2002/2003) en Otto BV -Tilburg (2004). De prijs bestaat uit een cheque van 12.000 euro en een bronzen beeld van Theo Mackaay.

Aanvullende achtergrondinformatie over de Kroon op het Werk is te vinden via de website www.kroonophetwerk.nl of www.werkendperspectief.nl.

Aanvullende informatie over Taxi Centrale Schoorl b.v. is te vinden via www.taxicentraleschoorl.nl of u kunt contact opnemen met Vesta Tack, tel. 072 576 33 81

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl