Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 04 April 2005 ECN en NRG in Bedrijf, speciale relatiedag op 27 mei

Altijd al willen weten wat het Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) en de Nucleair Research and Consultancy Groupe (NRG) voor uw bedrijf kunnen betekenen? Op vrijdag 27 mei organiseren wij een speciale relatiedag om dat samen uit te zoeken. U bent van harte uitgenodigd om als innovatieve organisatie in onze laboratoria te komen kijken naar de allernieuwste technologieŽn. Al onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te brainstormen over uw mogelijke betrokkenheid bij de ontwikkelingen waar wij aan werken.

Uw persoonlijk programma kunt u zelf samenstellen uit het aanbod dat te vinden op onze speciale website http://www.ecn50.nl/programma/relatiedag.html. U zult versteld staan van de vele mogelijkheden die ECN en NRG u te bieden hebben.

Noteert u de datum vrijdag 27 mei alvast in uw agenda. (Bron: ECN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl