Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 14 Juni 2005 Handhavingactie bedrijventerrein Kruiswijk (Anna Paulowna)

De gemeente Anna Paulowna en de politie Noord-Holland Noord hebben van 25 tot en met 29 april een handhavingactie gehouden op bedrijventerrein Kruiswijk in Anna Paulowna. De actie, die schriftelijk werd aangekondigd, was vooral gericht op de opslag van gevaarlijke stoffen en gasflessen, brandveiligheid en illegale bouwwerken.

Tijdens de controleactie zijn 55 bedrijven en bedrijfspanden gecontroleerd. Tegen zes ondernemers is een proces-verbaal opgemaakt voor de onjuiste opslag van gevaarlijke (afval)stoffen. Zij zullen van Justitie een schikkingsvoorstel krijgen. De gemeente zal deze bedrijven aanschrijven om de ongewenste situaties terug te dringen.

De komende tijd zullen ook in andere delen van de gemeente Anna Paulowna gerichte handhavingacties worden uitgevoerd. Naast deze gerichte controles blijft de gemeente periodiek en steekproefsgewijs controleren of bedrijven aan de voorschriften van de Wet milieubeheer voldoen. Verder probeert de gemeente via gerichte communicatie de kennis van de voorschriften bij bedrijven te verhogen. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl