Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 28 September 2005 Seminar Subsidies voor Bedrijven op 18 oktober

De Kennis en Innovatie Kring Noordwest Holland (KIK-NWH), platform voor innovatieve bedrijvigheid, organiseert dinsdag 18 oktober de seminar'Subsidies voor Bedrijven'. Ondernemers uit Noord-Holland Noord krijgen op dit seminar informatie over diverse subsidie mogelijkheden die er zijn voorproducerende en innoverende bedrijven.

Innovatie is het sleutelwoord bij hetversterken van de kenniseconomie en de daaraan verwante banengroei. Technologische innovatie is voor ondernemers essentieel om te kunnen(blijven) concurreren. Daarbij zijn subsidies onontbeerlijk.

Op het programma staat o.a. een presentatie van Dhr. F. de Boer van Raadgevend Bureau Het Grote Oost. "Alle producerende bedrijven kunnen het seminar metuitzicht op subsidie verlaten", aldus de Boer. Het seminar duurt van 16.00 uur tot 18.00 uur en vindt plaats in Schouwburg en Congrescentrum het Park, te Hoorn.

Aan het seminar zijn geen kosten verbonden. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: info@kik-nwh.nl (Bron: MKB Noordwest Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl