Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 13 Oktober 2005 Onderzoek landbouwstructuur Zijpe

Het Agrarisch Dagblad meldt, dat Stivas deze week begint met een groot onderzoek naar de verbetering van de land- en tuinbouw in Zijpe. Stivas hoopt hiermee te onderzoeken of er mogelijkheden zijn voor structuurverbetering door middel van kavelruil. Ook wordt onderzocht of er draagvlak is om vrijwllig ruimte te creŽren voor een groene verbindingszone.

LTO Noord en KAVB benadrukken de betekenis van het onderzoek voor de ondernemers in de Zijpe. In het onderzoek staan boeren en tuinders centraal. De eindrapportage is naar verwachting begin volgend jaar klaar. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl