Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 05 December 2005 Bollensoos over Arbozaken, 7 december

Woensdag 7 december vindt in BolleNoord weer een Bollensoos plaats, georganiseerd door KAVB/LTO Noord Noordelijk Zandgebied. Thema is dit keer ‘Investeren in arbo loont’ en de inleider is Marcel van Diepen.

Investeren in Arbo heeft een positief effect op gezondheid, welzijn en veiligheid. Daarnaast heeft het een positief effect op het imago van het bedrijf en de sector. Arbozorg kan resulteren in een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Maar Arbo heeft ook alles te maken met goed licht op het werk, een goede werkhoogte en aandacht voor het terugdringen van vermoeidheid waardoor minder fouten worden gemaakt.

Marcel van Diepen, preventie-adviseur van Stigas, zal op al deze facetten ingaan. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in BolleNoord, Groteweg 9 in ’t Zand. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl