Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 05 December 2005 Avond mestbeleid Noordelijk Zandgebied, 8 december

De KAVB/LTO Noord kring Noordelijk Zandgebied organiseert donderdag 8 december 2005, aanvang 20.00 uur in BolleNoord, Groteweg 9 in ít Zand een informatieavond over het nieuwe mestbeleid.

De nieuwe mestregelgeving is drastisch gewijzigd. Het betreft niet alleen de hoeveelheden meststoffen die gebruikt mogen worden en de regels voor aanwending van meststoffen maar ook de administratieve verplichtingen waaraan u per 1januari 2006 moet voldoen.

De heer Martien Zandwijk, voorzitter van het Milieuplatform en bestuurslid van de KAVB, zal de nieuwe regels toelichten. U krijgt ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Tenslotte kunnen we het meest leren van elkaars vragen. Het lezen van de nieuwsbrief van het MPF, die over dit onderwerp onlangs is verzonden aan alle telers, is een goede voorbereiding op deze bijeenkomst.

De heer drs. A. Hoogland, fiscalist bij Omnyacc Huyg en Partners en mr. A. Kroondijk, advocaat bij Omny Advocaten, beide uit Leeuwaren zullen de volgende onderwerpen behandelen:

Verder zal op deze avond een aantal actuele zaken die in de bloembollensector spelen aan de orde komen. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl