Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 24 Januari 2006 Productdagen 2006 in BolleNoord

De vakgroep bemiddeling van BolleNoord organiseert ook in 2006 weer een aantal Productdagen. De spits wordt afgebeten door de tulp, gevolgd door de hyacint en bijzondere bolgewassen. De lelie (in combinatie met de leliekeuringen) en de iris volgen later in het jaar.

De productdagen zijn in 2005 bijzonder goed aangeslagen en de vakgroep bemiddeling hoopt deze lijn in 2006 te kunnen voortzetten. De data voor de eerste drie productdagen zijn vastgesteld op woensdag 8 februari (tulpen), woensdag 22 februari (hyacinten) en woensdag 8 maart (bijzondere bolgewassen).

Er zal nog overlegd worden met inzenders, sprekers, (bloemen)veilingen, en sponsors, maar noteer deze data alvast in uw agenda. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl