Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 12 Juli 2006 Succesvolle test Galjoen waadpak

Op aanvraag van de regionale brandweer Noord Holland Noord heeft GALJOEN 2 waadpakken geproduceerd, welke door de nieuwe regelgeving op elke tankautospuit aanwezig moeten zijn. De waadpakken zijn te gebruiken bij waterongevallen waarbij de inzet van een duikteam niet nodig is.

Op 28 juni 2006 zijn de pakken door diverse leden van de brandweer Harenkarspel post Dirkshorn getest met een auto te water.

Een zestal leden hebben de pakken op diverse punten getest zoals: Het aantrekken, comfort, het werken in het pak, drijfvermogen en het werken met hydraulisch gereedschap.

Deze waadpakken zijn ook zeer geschikt voor bergingsbedrijven die de auto's uit het water moeten halen. Door de korte lijnen in de organisatie kan GALJOEN eventuele wensen aan het pak snel realiseren en verwerken.

Voordeel van de GALJOEN waadpakken t.o.v. concurentie: productie geschied in Nederland evenals de reparaties waardoor de operationele inzet hoog zal zijn.

Meer weten?

Wilt u meer productinformatie en advies op maat? Neem dan contact met ons op! Bel Galjoen in Den Helder, www.galjoen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl