Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 Februari 2007 Interessante CNB-materialenveiling in Noordelijk Zandgebied

Op woensdag 28 februari aanstaande organiseert CNB in opdracht van de fa. Th. v.d. Vlugt & Zn te Schagerbrug een interessante materialenveiling. Het betreft hier de veiling van een complete bedrijfsinventaris wegens totale bedrijfsbeŽindiging.

Gezien de samenstelling van de inventaris, bestaande uit jonge, goed bruikbare en onderhouden machines en materialen, is deze veiling voor alle ondernemers in het vak aantrekkelijk. Temeer, daar alle machines uit de verwerkingslijn inpasbaar zijn ter uitbreiding van bestaande verwerkingslijnen.

De veiling begint om tien uur 's morgens, staat onder leiding van de CNB-veilingmeesters Jan Meijer en Wim Zandwijk en vindt plaats onder toezicht van Het Zijper Notariskantoor. De kijkdagen voor deze veiling zijn op maandag 26 en dinsdag 27 februari van 08.00 tot 17.00 uur en voor aanvang van de veiling vanaf 08.00 uur.

Aantrekkelijke bijkomstigheid van deze veiling is dat de betaling voor actieve relaties van CNB is gesteld op 15 september 2007. De catalogus voor beide veilingen is vanaf heden te downloaden vanaf internet via www.cnb.nl (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl