Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 15 Maart 2007 Internationale netwerkavond met het Wereld Handels Spel - 10 april

Samenwerken, beslissen onder tijdsdruk, onderhandelen en inzicht krijgen in alle facetten van wereldhandel. Ondernemers die internationaal zaken doen spelen 10 april vanaf 19.00 uur in restaurant Koekenbier in Alkmaar het Wereld Handels Spel tijdens een interactieve netwerkavond van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland.

De bijeenkomst staat in het teken van internationaal ondernemen. Tijdens de samenkomst spelen de deelnemers het Wereld Handels Spel (WHS), ontwikkeld door Nobelprijswinnaar professor Jan Tinbergen.

Enerverend

Omgaan met overschotten en tekorten, zoeken naar arbeidskrachten op de wereldmarkt en investeren, dit zijn enkele ingrediŽnten van een enerverende avond met het Wereld Handels Spel. De netwerkavond wordt begeleid door Junior Kamer, een internationale netwerkorganisatie voor ondernemende mensen tot veertig jaar met wereldwijd meer dan 200.000 leden uit alle windstreken en uit verschillende sectoren.

De kosten voor de bijeenkomst zijn Ä30,- per persoon. Aanmelden kan via www.alkmaar.kvk./nl/internationalehandelsdag

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl