Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 23 Maart 2007 Seniorstart: Hoe goed ben je met je bedrijf in de picture - 27 maart

Hoe goed bent u met uw bedrijf in de picture?

Als startende ondernemer valt het niet altijd mee om jezelf en je bedrijf voor het voetlicht te brengen. En dan haal je ook niet het maximale uit een netwerk. Vandaar deze mogelijkheid om in een vertrouwde omgeving jezelf en je bedrijf te presenteren en daarover directe feedback te ontvangen in de vorm van vragen, opmerkingen en suggesties.

Opzet:

Per gesprekstafel 6 leden + 1 moderator die als facilitator optreedt (bestuurslid)?

Ronde 1: Elk persoon krijgt 5 minuten de tijd om kort en bondig uit te leggen:

Ronde 2: hierin kunnen gedurende 10 minuten aan de betreffende persoon vragen worden gesteld en suggesties worden gedaan.

Per persoon neemt dit dus 15 minuten in beslag (in totaal 6 keer 15 minuten = ca. 1,5 uur)

Huiswerk:

Probeer de presentatie zo goed mogelijk voor te bereiden. Probeer daarbij kort en bondig te zijn en in maximaal 5 minuten bovenstaande kernboodschappen te presenteren.

Deze avond is voor leden van Seniorstart gratis. Niet leden kunnen ter kennismaking drie opeenvolgende bijeenkomsten bezoeken zonder lid te zijn van Seniorstart. De eerste bijeenkomst is gratis, voor de twee daarop volgende bijeenkomsten betaalt men een bijdrage van € 20. Van deze aanbieding kunt u slechts éénmaal gebruik maken.

Onze gastheer is de Rabobank. Zaal is open vanaf 19.30 uur en de bijeenkomst begint om 20.00 uur. Helaas is het niet meer mogelijk om na 20.00 uur binnen te komen. Om reden van veiligheid heeft de Rabobank deze regel opgesteld.

Locatie-gegevens:
Rabobank Alkmaar
Hertog Aalbrechtweg 26
1823 DL te Alkmaar

www.seniorstart.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl