Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 02 April 2007 Nieuwe bedrijfscontactfunctionaris voor Wieringen en Wieringermeer

Contact tussen bedrijfsleven en gemeenten

Om het economisch ondernemersklimaat in de gemeenten Wieringen en Wieringermeer te bevorderen en te optimaliseren hebben deze gemeenten gezamenlijk een bedrijfscontactfunctionaris aangesteld. De bedrijfscontactfunctionaris, Matthijs Beute, is op 1 maart met zijn werkzaamheden begonnen.

Samenwerking

De gemeenten Wieringen en Wieringermeer hebben afgesproken intensiever te willen samenwerken. Wieringermeer heeft per april 2006 de organisatie aangepast. De nieuw gevormde afdeling Projecten & Regie is met name verantwoordelijk voor het realiseren van de ambities uit het recent vastgestelde Structuurplan. De bedrijfscontactfunctionaris is voor beide gemeenten de belangrijke schakel in het bevorderen en onderhouden van de contacten tussen het bedrijfsleven en de gemeenten met als doel het in gezamenlijkheid bevorderen en optimaliseren van een goed economisch ondernemersklimaat.

Contactpersoon

De bedrijfscontactfunctionaris is het aanspreekpunt voor ondernemers als het gaat om de benodigde vergunningen voor bedrijfsvestigingen. Daarnaast zal hij een relatienetwerk gaan opbouwen en onderhouden dat erop gericht is om vanuit de gemeenten een optimale dienstverlening naar het bedrijfsleven te bevorderen. Ook is de bedrijfscontactfunctionaris het aanspreekpunt voor georganiseerde belangverenigingen.

Adviseur

Naast contactpersoon voor bedrijven en belangenverenigingen adviseert de bedrijfscontactfunctionaris de portefeuillehouders en besturen ten aanzien van promotie, acquisitie, verkoop van bedrijfsgrond en economische aangelegenheden.

Matthijs Beute is bereikbaar op telefoonnummer (0227) 60 63 04 (Bron: Gemeente Wieringen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl