Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 03 April 2007 VNO-NCW en MKB Nederland bekrachtigen Nederlandse taxonomie

Op 5 april wordt in Den Haag het officiele startsein gegeven voor grootschalig gebruik van de Nederlandse taxonomie door het bedrijfsleven. Met de taxonomie hebben ondernemers hun administratieve lastenverlichting voortaan in eigen hand.

Het Nederlandse Taxonomie Project (NTP) is medio 2004 door de ministeries van Justitie en Financien in het leven geroepen om in samenwerking met het bedrijfsleven het elektronisch versturen van jaarrekeningen, belastingaangiften en statistiekopgaven naar de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst en het Centraal Bureau voor de Statistiek te vergemakkelijken. Dit is mogelijk doordat bedrijven en overheid gebruik kunnen maken van dezelfde financiele rapportagetaal: eXtensible Business Reporting Language (XBRL).

Het convenant van samenwerking wordt in het bijzijn van de Minister van Justitie en de Staatssecretaris van Financien door werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB Nederland ondertekend.

Meer informatie: www.xbrl-ntp.nl (bron: Bedrijvenloket)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl