Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Mei 2007 Succesvolle opendag Kwekerij De Wieringermeer

Na een enorm geslaagde opendag gaan de werkzaamheden gewoon weer door. Op www.agriporta7.nl zijn een tweetal films te bekijken.

In de eerste film verteld John van Marrewijk over de afgelopen tijd en de over de nieuwe ontwikkelingen die voor de deur staan. Zo is er een start gemaakt met het bouwen van nog eens 10 hectare voor paprika’s.

Op de andere film kunt u het interne transportsysteem van Kwekerij De Wieringermeer zien. Dit is een uniek systeem waar nog nooit eerder mee gewerkt is. Van het oogsten van de paprika tot het vervoer klaar maken van de paprika gaat allemaal automatisch. (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl