Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 08 Juni 2007 Workshop Aquacultuur op de Noordzee - 15 juni

Vrijdag 15 juni organiseert het ministerie van LNV, directie Visserij, een workshop met thema: 'Aquacultuur op de Noordzee' in Scheveningen.

Nieuwe kansen voor aquacultuur op de Noordzee zijn de kweek van vis, schelpdieren en zeewieren op open zee, bij windmolens en bij booreilanden. In het ochtendprogramma wordt een visie op de mogelijkheden en wenselijkheden gegeven, 's middags worden voorbeelden met mossels en vissen uit de praktijk in Nederland en BelgiŽ gegeven. En worden haalbaarheidsstudies van gemengde vormen van aquacultuur en van de kweek van zeewier gepresenteerd.

Ondernemers, onderzoekers en vertegenwoordigers van overheden en NGO's nemen deel aan de workshops, zij zullen hierbij veel informatie met elkaar uitwisselen.

De workshop wordt gehouden op de pier van Scheveningen, tussen 10.00 en 17.00 uur. Dagvoorzitter is Martin Scholten, directeur van onderzoeksinstituut IMARES. (Bron: NW8)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl