Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 14 Juni 2007 Gedeputeerde Bond krijgt Kanonskogel

Gedeputeerde Jaap Bond van Economische Zaken ontving woensdagochtend uit handen van Bert Poot van Syntens het eerste exemplaar van De Kanonskogel. In deze krant is te lezen hoe het staat met het innovatieprogramma Het Kansenkanon.

Behalve een aantal artikelen over dit programma, dat zijn derde en laatste jaar is ingegaan, is er in De Kanonskogel ook een kaart te vinden van Noord-Holland met alle bedrijven die bij het Kansenkanon betrokken zijn.

De krant is gemaakt om onder meer de nieuwe Statenleden te informeren over het programma, dat de provincie heeft opgezet samen met innovatieplatform Syntens. Daarnaast is de krant bedoeld om de trots en verbondenheid onder de deelnemende ondernemers te vergroten.

Overhandiging van De Kanonskogel, Haarlem, woensdag 13 juni 2007 – Vanoc

Gedeputeerde Bond (links op de foto) liet bij de presentatie van De Kanonskogel weten dat hij enthousiast is over de resultaten van het Kansenkanon en dat hij onderzoekt of het initiatief kan worden voortgezet.

Het Kansenkanon is opgezet in samenwerking met het innovatieplatform Syntens. Het programma helpt vernieuwende ondernemers door investeringen te delen, samenwerking te stimuleren en ondernemers te helpen om hun creativiteit om te zetten in marktwaarde.

Voorbeelden van projecten zijn te vinden op de website Innovatie van de provincie. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl