Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 05 Juli 2007 Noord-Hollandse handelsmissie op weg naar China

Onder leiding van gedeputeerde Hooijmaijers vertrok op 2 juli een delegatie van Noord-Hollandse bedrijven en organisaties voor een negendaagse handelsmissie naar China. Doel van het bezoek is de handel tussen Noord-Holland en China te bevorderen en kennis uit te wisselen. Tijdens de missie is er veel aandacht voor jachtbouw, milieu, water en vastgoed.

De handelsmissie is een vervolg op de missie die vorig jaar plaatsvond onder leiding van de commissaris van de Koningin. De provincie heeft het initiatief genomen om verder te investeren in de banden tussen Noord-Holland en China. De delegatie bezoekt Hong Kong en de steden Qingdao en Jinan in de provincie Shandong. In Jinan vindt een ontmoeting plaats met de gouverneur van Shandong.

Naast de provinciale delegatie gaan vertegenwoordigers mee uit de jachtbouwsector, de vastgoedsector, de advieswereld, het onderwijs, de overheid en de milieu- en watersector. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl