Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 02 Augustus 2007 Aanvraag zorgverzekering en zorgtoeslag voor buitenlandse werknemers vereenvoudigd

LTO Seizoenarbeid biedt sinds kort de mogelijkheid om een zorgverzekering en zorgtoeslag te regelen voor buitenlandse werknemers. Het is een volgende stap om de administratieve lasten voor ondernemers te verminderen. Na de invoering van de verplichte zorgverzekering, ook voor buitenlandse werknemers liepen ondernemers aan tegen een niet passend systeem voor deze specifieke doelgroep.

Het aanvragen van de tewerkstellingsvergunningen voor medewerkers uit derdewereldlanden was via LTO Seizoenarbeid al een stuk simpeler geworden. Het is ook mogelijk om vacatures via internet www.seizoenarbeid.nl te melden. LTO Seizoenarbeid is nu tevens 'het tussenstation' om een zorgverzekering voor deze medewerkers af te sluiten met CZ of VGZ. Beide zorgverzekeringen bieden een speciaal pakket voor een scherpe prijs (inclusief repatriëring).

LTO Seizoenarbeid zorgt voor een handige manier voor de aanmelding en afmelding. De premie wordt per week achteraf doorgerekend aan de werkgever waardoor hij in één oogopslag de verzekeringen van de medewerkers kan overzien. De werkgever kan deze premie vervolgens inhouden op het salaris van de werknemer. Zodra een werknemer stopt met werken kan deze mutatie via het Digitaal Loket worden doorgegeven. LTO Seizoenarbeid zet de zorgverzekering stop bij de zorgverzekeraar en houdt de week daarna geen premie meer in.

De aanmelding voor deze zorgverzekering is tevens een aanvraag voor de zorgtoeslag; deze wordt automatisch aangevraagd. De Belastingdienst zal de zorgtoeslag overmaken op het rekeningnummer van de werknemer omdat deze formeel alleen maar de aanvrager kan zijn. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl