Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 15 November 2007 Workshop Bedrijfsstrategie en bedrijfspresentatie

Iedereen herkent het. De presentatie van uw bedrijf en het product naar klanten en tussenpersonen maakt meer en meer het verschil. Maar welke bedrijfspresentatie past bij uw bedrijfsstrategie? En welke huisstijl hoort daarbij? Waar moet u op letten, en waarop juist niet. Een flitsende website, de perfecte folder en de juiste foto's vragen steeds meer professionaliteit.

Om u daarbij praktische handvaten te bieden voor uw eigen bedrijf is Miranda van Kester gevraagd om voor Meer Markt Meer Marge een workshop te geven. Miranda van Kester, oprichtster van adviesbureau Mirakuleus adviseert in de tuinbouw klinkende namen als Fides, Lans (=Agrarische Ondernemers 2007), Valstar Holland, Sion en Decorum Plants bij hun communicatie en bedrijfspresentatie vraagstukken. Ze laat tijdens deze boeiende workshop zien wat voor uw bedrijf of samenwerkingsverband mogelijk is, aan de hand van praktische voorbeelden uit haar eigen adviespraktijk. Ondernemers en telersverenigingen in het bollenvak met interesse in het nog beter presenteren van hun bedrijf en producten (veredelaars, telers, handel, export, bemiddeling, broei, etc.) worden van harte uitgenodigd deel te nemen.

De workshop wordt speciaal voor Meer Markt Meer Marge eenmalig georganiseerd in 3 regio´s. Kiest u gerust een locatie bij u in de buurt, of een die u beter past (het gaat dus om driemaal dezelfde bijeenkomst!).

Regio 'De Zuid'
Woensdag 28 november, 16:00 uur tot 20:00 uur.
Rabobank Bollenstreek. Keyserswey 89, 2201 CX te Noordwijk.

Regio 'De Noord'
Donderdag 29 november, 16:00 uur tot 20:00 uur.
Rabobank Noord-Holland Noord. Verkeerstoren 3, 1786 PN te Den Helder.

Regio West Friesland en Flevoland
Dinsdag 11 december, 16:00 uur tot 20:00 uur.
Rabobank West-Friesland Oost. Graanmarkt 1, 1681 PA te Zwaagdijk.

Door samenwerking met de Rabobanken Bloembollenstreek, NHN/Noord-Holland Noord, MWF/Midden West-Friesland en WFO/West-Friesland Oost geldt een speciale aanbiedingsprijs van 45 euro (excl. btw) voor iedereen. Dit is inclusief ontvangst met koffie, diner en een afsluitend drankje.

Tijdsbesteding: een middag en avond. Toegang is beperkt (minimaal 10 en maximaal 20 personen) en vol=vol. Wacht dus niet te lang met uw aanmelding! Voor meer informatie, en voor opgave: Peter van Boekel 06-4306.6021 of (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl