Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 05 December 2007 Gecombineerde CNB-materialenveiling in de Wieringermeer - 7 december

Op vrijdag 7 december aanstaande organiseert CNB voor twee opdrachtgevers een gecombineerde materialenveiling van kwekerij- en broeierijmateriaal, die ruim 100 kavels zal omvatten. De eerste veiling is een gevolg van een bedrijfsreorganisatie, vindt plaats in opdracht van Gebr. P.&.S. Scholten v.o.f. te Kreileroord en betreft een gedeeltelijke inventaris voor de kwekerij.

Aansluitend worden op dezelfde locatie diverse materialen geveild in opdracht van de fa. C. Stoop uit Graft. Deze hebben grotendeels betrekking op de broeierij. Met deze combinatie op één locatie is een interessante veiling tot stand gekomen die een gevarieerd aanbod omvat van machines en materialen die door de bank genomen in zeer nette staat verkeren. De veiling is met name interessant voor gelijksoortige bedrijven die op zoek zijn naar uitbreiding c.q. vervanging van hun bestaande inventaris.

Blikvangers uit de inventaris van Gebr. Scholten zijn wat het buitengebeuren betreft een SAME-synchro-power 4WD tractor met slechts 3.000 draaiuren, een Matbro 2.50 verrijker met een capaciteit van 2.500 ton, een Koops-dubbelnetrooier (bouwjaar 2000), een Dubex-hydraulische gewasspuit met een spuitboom van 27 meter en twee Toma-gegalvaniseerde landbouwwagens met elk een capaciteit van 16 ton. Onder de schuurinventaris bevindt zich onder meer een Hyster-heftruck met een capaciteit van 2.500 ton en een hefhoogte van 4 meter, een Allround-rollenzeef met een werkbreedte van 1.50 meter en drie uitlopen, waarvoor zeker belangstelling zal bestaan. Tot de blikvangers uit de inbreng van de fa. Stoop behoren een Potveer-ontbolmachine, een carrouselbosmachine met verzamelband, 45 Sjon Bakker-plukkarren, circa 1.500 Curver-stapelbakken, alsmede ca 250 kuubkisten (150x120x96).

De veiling begint om tien uur 's morgens op de locatie aan de Klaverstraat 20 in Kreileroord (Wieringemeer), staat onder leiding van de CNB-veilingmeesters Jan Meijer en Wim Zandwijk en vindt plaats onder toezicht van notariskantoor Butijn te Wieringerwerf. De kijkdagen voor deze veiling zijn woensdag 5 en donderdag 6 december van 08.00 tot 17.00 uur en op de dag van veiling vanaf 08.00 uur. De catalogus is vanaf heden te downloaden vanaf internet. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl