Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 13 December 2007 Themabijeenkomst Wetten en Regels - 18 december

Veel ondernemers worstelen met alle wet- en regelgeving. Daarom hielden de Kamers van Koophandel op 27 november jl. voor het eerst de Themadag Wetten en Regels. Er zijn ruim 2600 bezoekers gekomen, zo´n 30% meer dan verwacht. Omdat er nee moest worden verkocht aan geïnteresseerde ondernemers, herhaalt de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland de bijeenkomst op 18 december a.s. in Alkmaar.

De bijeenkomst start om 17.45 uur en eindigt om 22.00 uur met een netwerkborrel. Ondernemers krijgen presentaties over de VAR, het belastingplan 2008, belastingcontrole en over contracten. De presentaties worden verzorgd door accountants, belastingadviseurs en advocaten.

Uit ervaring weet de KvK dat ondernemers veel behoefte hebben aan antwoorden op juridische vragen. Op de website www.kvk.nl worden de pagina´s over (actuele) wetten en regels meer dan een miljoen keer per jaar bezocht.

Ondernemers die graag voorgelicht worden over wetten en regels kunnen zich nog aanmelden bij

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl