Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Januari 2008 Bijeenkomst Seniorstart NHN 22 januari

Op dinsdag 22 januari 2008 is er weer een bijeenkomst van Seniorstart NHN.

Ditmaal gaan wij op bezoek bij Easy-offices in Alkmaar. Wij laten u zien dat en professioneel kantoor niet duur maar heel effectief kan zijn.

We hebben 2 thema's.

Een eigen kantoor - Peter de Boer

Hoe hij vanuit zijn zolderkamer een succesvol studentenreisorganisatie heeft op gebouwd. Het belang voor een zelfstandig ondernemer om niet vanuit huis, maar vanuit een een kantoorplek te werken (Easy-Offices).

Linking Business - Reinoud Bliek, Pim Bomas

Introductie Linking Business en begeleiding door Senior expertise.

En natuurlijk is er na afloop van de presentaties voldoende ruimte om te netwerken. De bijeenkomst start om 19.30 uur. Ontvangst vanaf 19.00 uur.

Deelname voor leden is gratis. Niet leden kunnen vrijblijvend kennismaken met ons ondernemersnetwerk. Drie bijeenkomsten voor slechts € 20. Na deze bijeenkomsten kunt u beslissen of u lid wilt worden. Van deze aanbieding kunt u slechts één keer gebruik maken alvorens u al dan niet besluit lid te worden van Seniorstart.

Deze bijeenkomst wordt gehouden bij Easyoffices.

U bent welkom vanaf 19.00 uur en de bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Locatie-gegevens:
Easy Offices
Van der Kaaijstraat 64
1815 VM Alkmaar
telefoon: 072 518 17 16

Meer informatie op www.seniorstart.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl