Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 12 Februari 2008 KRO zoekt ondernemers voor Dragons´ Den

Voor startende ondernemers die een idee, product of dienst hebben, maar geen investeerder, is nu uitkomst. Televisiezender KRO start met het 2e seizoen van het programma Dragons´ Den. Hierin krijgen ondernemers de kans om investeerders ervan te overtuigen dat hun idee levensvatbaar is. Vooral ideeën op het gebied van duurzaam ondernemen krijgen aandacht.

De beginnende ondernemer moet met een eenmalige presentatie ervoor zorgen dat een groep van 5 zakenmensen enthousiast wordt voor zijn specifieke idee. Wanneer de investeerder besluit om met de ondernemer samen te werken, krijgt hij in ruil voor zijn investering een deelname in de nieuwe onderneming.

Startende ondernemers kunnen zich voor Dragons´ Den inschrijven tot 1 maart 2008. Het programma wordt in het voorjaar van dit jaar uitgezonden.

Meer informatie over deelname op dragonsden.kro.nl (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl