Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 03 Maart 2008 Topdrukte op materialenveiling Kop van Noord-Holland

Op vrijdag 29 februari jl. organiseerde CNB in opdracht van de fa. G.W. van Grieken & Zonen te Breezand een omvangrijke materialenveiling. De veiling vond plaats wegens beëindiging van de bedrijfsactiviteiten, nadat afgelopen zomer en najaar reeds de complete bloembollenkraam werd verkocht. In totaal kwamen ruim 300 kavels onder de hamer.

De belangstelling voor deze veiling was met 200 aanwezigen groot te noemen. Voor vrijwel elke kavel bestond veel belangstelling hetgeen zich uitte in talrijke en vlotte biedingen. Heel veel interesse ging uit naar de geautomatiseerde kook/ontsmettingsinstallatie, de diverse tractoren en de vele verwerkingsmachines. Het resultaat was dan ook een totaalopbrengst die ver boven de verwachtingen van de opdrachtgever uitkwam.

Ook uit deze veiling blijkt -in navolging van de veilingen bij de fa. Dorsman-Wiersma, Prins en de fa. Stoop-Taam- dat deze verkoopvorm door de vele aanwezigen nog steeds tot hoge resultaten leidt. Het zien van de materialen in combinatie met de sfeer tijdens de veiling door de aanwezigheid van een groot aantal collega's blijkt voor het hoogst haalbare resultaat te zorgen. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl