Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 03 Maart 2008 Ruiter Dakkapellen vestigt zich op Robbenplaat

Directeur N. Ruiter van Ruiter Dakkapellen en wethouder Jan van den Bos tekende op vrijdag 29 februari 2008 de koopovereenkomst voor de aankoop van ruim 8.500 m2 grond op Regionaal bedrijvenpark Robbenplaat te Wieringerwerf. Ruiter Dakkapellen maakt een grote groei door en zal de activiteiten in de Kop van Noord-Holland verder uitbreiden vanuit Wieringerwerf. Het bedrijf verwacht in de toekomst haar snelle groei voort te zetten. Om de groei te accommoderen heeft het bedrijf ruimte nodig voor onder meer productie, opslag en logistiek.

Ruiter Dakkapellen

Ruiter Dakkapellen is de marktleider en dakkapelspecialist van Nederland. Andere vestigingen van Ruiter Dakkapellen zijn gelegen in Almere, Drachten, Heerhugowaard en Woerden. Ruiter Dakkapellen levert en installeert -de naam zegt het al- dakkapellen in alle soorten en maten. Het bedrijf staat garant voor hoge service en kwaliteit, van tekening tot oplevering. Tevens worden alle mogelijke accessoires geleverd. De solide constructie en het gebruik van duurzame, onderhoudsarme materialen met KOMO-keurmerk geven een Ruiter Dakkapel een lange levensduur. Niet voor niets wordt vijftien jaar garantie gegeven voor een kunststof of houten dakkapel; inclusief hang- en sluitwerk, accessoires en opvang dakconstructie.

Ruiter Dakkapellen onderscheidt zich door toeleveranciers te kiezen die hoge kwaliteitseisen hanteren. In de loop der jaren is voor materialen, zoals kunststofprofielen, zijwangbekleding, rabatdelen, ventilatie roosters, dakafdichting en elektrische zonneschermen een hecht samenwerkingsverband opgebouwd met onder andere: Trespa, Keralit, Ducoton, Firestone, VEKA, Somfy en Floris Obdam. Alle producten kunnen straks worden bekeken in de nieuwe showroom van Ruiter Dakkapellen. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl