Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 05 Maart 2008 Inschrijving deelname Handelsmissie China geopend

De inschrijving voor deelname aan de Handelsmissie is nu geopend. Van 4 tot en met 24 augustus 2008 organiseert de provincie drie handelsmissies naar Shandong.

De sectoren van de missies zijn afgestemd op de vraag uit Shandong. Ook voor Nederlandse overheden, bedrijven en instellingen buiten deze sectoren zijn er legio zakelijke mogelijkheden en bieden wij een op maat gesneden programma aan.

De folder 'Noord-Holland Paviljoen China' is inmiddels verstuurd naar relaties van de provincie Noord-Holland. Daarin wordt informatie gegeven over de handelsmissie en de mogelijkheden om deel te nemen aan de missie of sponsormogelijkheden. Alle informatie over de handelsmissie vindt u op de projectsite China Handelsmissie, http://www.noord-holland.nl/projecten/China/Handelsmissie_2008/index.asp (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl