Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 13 Maart 2008 Een kijkje in de keuken van de Rabobank - 19 maart

Het AJK-Noordelijk Zandgebied organiseert op woensdag 19 maart aanstaande weer een ledenavond in BolleNoord. De avond begint om 19.30 uur en heeft als thema 'Een kijkje in de keuken van de Rabobank'.

Tijdens deze avond zal door het agrarisch team van de Rabobank Noord-Holland Noord worden ingegaan op de werkwijze van de bank bij het analyseren en beoordelen van bedrijven en hun financieringen. Speciaal wordt hierbij aandacht geschonken aan de mogelijkheden van de financiering van hun investeringsplannen. Na de toelichting kunnen de deelnemers zelf aan de slag. Aan de hand van enkele casussen worden de deelnemers uitgedaagd zelf hun oordeel te geven over financieringsaanvragen van drie fictieve bedrijven.

Iedere groep krijgt hierbij de kans om zijn standpunt te verdedigen.

Tot besluit van de avond vindt nog een Rabo-quiz met als hoofdprijs het bijwonen van een wedstrijd van AZ op de Rabo-seats in het seizoen 2008-2009. Het belooft dus een TOP-avond te worden en de organisatoren rekenen dan ook op een grote opkomst. In verband met de benodigde tijd begint de bijeenkomst om 19.30 uur!! (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl