Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 Maart 2008 Open Dag Bakker Schilder Transport BV - 29 maart

Op zaterdag 29 maart 2008 houdt Bakker & Schilder Transport B.V. een Open Dag ter gelegenheid van de ingebruikname van het nieuwe pand. Met de ingebruikname van het nieuwe pand gaat Bakker & Schilder Transport BV van een oppervlakte van 800 m2 naar maar liefst 2800 m2. Dit biedt het innovatieve transportbedrijf volop mogelijkheden. Het pand is voorzien van 7 dockshelters. Hierdoor is het mogelijk om veel efficiënter te kunnen laden en lossen. Tevens heeft Bakker & Schilder Transport BV nu de beschikking over een eigen wasstraat en een riante kantine/instructieruimte.

Het nieuwe pand zal onder andere gebruikt worden als Greenlog vestiging voor de regio West-Friesland. Samen met J.G. van Dooren BV heeft Bakker & Schilder Transport BV een samenwerkingsverband, Greenlog BV, waarin kleine partijen bloembollen worden samengevoegd en weer in groteren hoeveelheden naar de exporteurs - en handelsondernemingen vervoerd worden. Tijdens het eerste seizoen, waarin het nieuwe pand in gebruik werd genomen werden er gemiddeld 7500 colli per week via de overslag getransporteerd. Daardoor is het mogelijk om het aantal stops op de losadressen met 77 % te reduceren.

Tijdens de Open Dag laat Bakker & Schilder Transport BV alle facetten van haar bedrijf zien. Aan de hand van een fotopuzzel route wordt de bezoeker wegwijs gemaakt door het nieuwe pand. Neem gerust uw kinderen mee, want ook aan hen is gedacht. De Open Dag op zaterdag 29 maart 2008 begint om 10:00 uur en loopt om 13:00 uur ten einde. Kijk voor meer informatie op website: www.bakker-schilder.nl. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl